Gå till innehåll
Heby Ryttarförening
Heby Ryttarförening

Vi söker Ridlärare

Brinner du för hästar och att lära ut? Just nu söker vi en ridlärare med stort engagemang för barn och hästar. Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan!

Vi söker en ny ridlärare/ridinstruktör

Heby, 2023-02-16

Heby Ryttarförening är en ideell förening belägen i västra Uppland ca 15 km från Sala. Vi har ca 350 medlemmar och 170 uppsittningar i veckan på ridskolan. Föreningen har 16 hästar/ponnyer.

Verksamheten etablerades redan 1973. På nuvarande anläggning vid Annehill har verksamheten bedrivits sedan 1986. Det finns cykel- och gångväg till anläggningen från Heby centrum. På anläggningen finns två ridhus, utebana och en terrängbana.

Vi har lektioner 6 dagar i veckan måndag-lördag för såväl barn som vuxna. Klubben har även många tävlingsryttare inom främst hoppning, dressyr och fälttävlan och arrangerar årligen ett flertal tävlingar och Pay & Jump.

Anställningsvillkor:

Vi söker en engagerad ridlärare på 50-75 %. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning. Tillträde enligt överenskommelse. Lön enligt avtal.

Arbetsuppgifter:

I arbetet ingår att planera och leda lektionsverksamhet samt administrativa uppgifter. Arbetstiden är förlagd till eftermiddagar och kvällar.

Kvalifikationer:

SRL 1 eller högre (alt. kunskaper/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdiga)

B-körkort är ett krav. Övriga relevanta behörigheter meriterande.

Du värnar om hästarna och du brinner för att undervisa. Vi söker dig som vill hjälpa till att utveckla ridskoleverksamheten. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Ansökan och mera information:

Välkommen med din ansökan tillsammans med cv, personligt brev och referenser senast 2023-06-05. Då vi kallar till intervjuer löpande kan tjänsten tillsättas innan det. Skicka därför ansökan så fort som möjligt.

För ansökan eller mera information, kontakta styrelseledamot och personalansvarig Katarina Nord: inanord76@gmail.com eller telefon 070-208 71 27

Välkommen med din ansökan!

Styrelsen

Publicerad: 2023-02-16

Senast uppdaterad: 2023-02-16

Författare: Rebecca Steneros

Sponsorer

Besöksadress & Postadress

Heby RF - Ridsport
Annehill
74432 Heby

Kontakta oss

070 257 95 22
hebyryttarforening@outlook.com